Soleie presentert på Solenergikonferansen

8. og 9. desember arrangerte Solenergiklyngen konferansen “Powered by the Sun”. Konferansen leverte de siste markedsoppdateringene og perspektiver videre på energi og solenergi, samt spennende presentasjoner fra hele bredden av selskaper og aktører i bransjen.

Under foredraget “Sol – en investering i framtid og forretning” presenterte Frank Sagvik, Direktør for Ny fornybar i Akershus Energi, Soleie for en samlet solbransje.

Soleie er et heleid datterselskap av Akershus Energi AS. Selskapet er etablert for å hjelpe offentlige og private byggeiere til å få lettere tilgang til kortreist solstrøm.

Soleie skal ta ansvar for hele anskaffelsesprosessen, samt bygging, drift og vedlikehold av anlegget. Det eneste kunden trenger å forholde til er en ordinær strømregning. Soleie vil eie anlegget og byggeiere eller utleiere som ønsker å få strøm fra eget tak eller fasade har mulighet for å leie et solcelleanlegg til egenproduksjon av strøm.