Nyheter

Mjørud reduserer klimaavtrykket med solenergi

Teknologibedriften Mjørud i Rakkestad er på stadig jakt etter nye tiltak for å redusere energikostnader og det klimaavtrykket de etterlater seg. Snart tar de i bruk et omfattende solenergianlegg som Soleie har montert og leier ut på taket av produksjonsbygningen på Rudskogen.

Bulder Verksted valgte solcelleanlegg fra Soleie helt uten investeringer

Bulder Verksted på Lindeberg valgte investeringsfritt solcelleanlegg fra Soleie da de ønsket å redusere kraftkostnadene og øke miljøprofilen. – Går det som vi håper og tror, skal man ikke se bort fra at vi etablerer lignende anlegg på flere av våre øvrige verksteder, sier daglig leder i Bulder Verksted AS, Hans-Olav Løen.

Barcobygget har våknet til liv

Området fra Seutkrysset og mot Fredrikstad langs RV110, var for få år siden en skamplett, et sted man helst ikke viste frem med gjester i bilen. I dag fremstår strekningen totalt annerledes, med god utnyttelse av areal og funksjonelle bygninger. Ikke minst gjelder dette Barcobygget på Seut Brygge.

OTS Eiendom satser stort på solenergi

I Bjørkelangen Næringspark har flere av OTS Eiendom sine leietakere inngått avtale om å leie solcelle-energi fra eget tak via Soleie. Det betyr i praksis stabilitet i energikostnader og ikke minst forbedret CO2-avtrykk.

Soleie Dahles Auto, med solenergi på tak, 2022

Kan hente ut over én million kWt solenergi årlig fra byggene

Dahle Gruppen satser stort på solcelleanlegg fra Soleie AS: Da Dahle Gruppen startet prosjekteringen av Dahles Auto Bruktbilsenter sitt nye bruktbilsenter på Råbekken, var det naturlig å forsyne det med solenergi.

Lars Erik Holmen

Grønn og billig strøm uten investeringsrisiko

Har man et stort næringsbygg med gode flater på taket, må man ha solceller i dagens marked.

Ekko-bygget

Solstrøm fra Soleie til klimavennlig bygg i Lillestrøm

Kvartal 1, en høyreist og moderne bygningskropp, er nå noe av det første man møter ved ankomst Lillestrøm stasjon. På taket er det installert solcellepaneler fra Soleie.

Lars Erik Holmen Soleie

Ny daglig leder i Soleie

Lars Erik Holmen er nylig ansatt som daglig leder i Soleie. Nå skal han ta selskapet videre i ambisjonen om å gjøre det enklere for leietakere og byggeiere å få solstrøm fra store tak.

Soleie Leman Bulk Fusen

Skal bygge et av Norges største solcelleanlegg på tak i Vestby

Det nystartede selskapet Soleie AS har signert sin første avtale og skal i løpet av året bygge et av Norges største solcelleanlegg på LEMANs varehus i Vestby.

AE OE Soleie

Østfold Energi kommer inn som partner i Soleie

Akershus Energi etablerte Soleie AS i 2020 og nå kommer Østfold Energi inn som partner i selskapet. De to fornybarprodusentene vil eie 50 prosent av selskapet hver.

Kontakt

Lars Erik Holmen Soleie

Lars Erik Holmen

Daglig leder
lars@soleie.no +47 907 41 592

Våre kontorer

Lillestrøm

Jonas Lies gate 5
2000 Lillestrøm

Sarpsborg

Kalnesveien 5
1712 Grålum